Elektrikli & Hybrid Araç

Elektrikli & Hybrid Araç

 

 

     Elektrikli araçlarda mekanik aktarma organlarını optimize etmek oldukça güç ve önemli bir konudur. Mühendisler bu tip araçlarla ilgili seçimler yaparken hem ekonomik hem de teknik anlamda tam olarak en iyiye ulaşmak zorundadırlar. Araçlara entegre edilen güç aktarma organları hem güvenilir ve verimli olmalı hem de nihai kullanıcı için ekonomik olmalıdır.

 

 

 

     Elektrikli araçların ebatları da yine önemli bir husustur ve aynı zorluklarla karşı karşıyadır. Elektriksel ve ekonomik anlamda optimize edilmiş bir elektrikli yahut hibrit araca ulaşırken mühendisler elektrik jeneratörü, invertör, motor, enerji depolama ünitesi ve hepsinin üzerinde uygun bir kontrol ünitesi tasarlamak ve her bir üniteye en mükemmel uygunlukta oturacak parçayı yapmalıdırlar.  

 

     Depar olarak elektrikli ve hibrit araçlarla ilgili hem elektriksel hem de aktarma organları ile ilgili altyapımızı müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. Yük torku, devir saati, gerçek zamanlı yük döngüsü gibi ve benzeri teknik detaylar elektromekanik aksam tasarımında bize yol göstermektedir. Avrupadaki birçok akredite laboratuvarımızda elektrikli araçlarınızın (tren, otobüs, binek araç, golf arabası, elk. forklift) test işlemlerini de gerçekleştirebilmekteyiz. Bu sayede birçok test aşamasını kısa zamanda aşarak araçlarınızın verimini değerlendirebilirsiniz.