Tarla ve Arazinizde Güneş Enerjisi

Tarla ve Arazinizde Güneş Enerjisi

TARLA VE ARAZİNİZDE ELEKTRİK ARTIK PROBLEM DEĞİL
HEM TEMİZ HEM ÜCRETSİZ ELEKRİK ARTIK GÜNEŞLE ÇOK KOLAY

Depar Solar olarak tarım, hayvancılık ve arazi şartlarında elektrik ihtiyacı olan bütün yerlerde temiz ve ücretsiz elektrik sistemini sağlamaktayız. Tarlanızda kullandığınız sulama pompası, aydınlatma lambaları, ilaçlama aletleri ve diğer elektrikli aletlerin tümü için artık sıkıntı çekmenize gerek yok. İhtiyaçlarınıza göre kuracağımız güneş enerjisi elektrik sistemi ile artık yıl boyu elektrik ihtiyacınızı kendi elektrik tarlanızda üretin. 

Tarla, Arazi, Yayla Evi, Dağ Evi, Bağ Evi, Yazlık Ev; mekan farkı gözetmeksizin ihtiyaç duyduğunuz elektrik enerjisi sistemini kuruyoruz. 

YENİ GÜNEŞ ENERJİLİ SULAMA POMPASI

Sulama ihtiyaçları için üretilmiş olan güneş enerjili sulama pompası artık tarlalardaki elektrik sıkıntısına son veriyor. 70 metre yüksekliğe kadar su pompalayabilen yüksek kaliteli pompa alman malıdır ve çok dayanıklıdır. Yükseklik ve mesafeye göre değişik tipte ve büyüklükte sulama ihtiyaçları için seçenekler mevcuttur. Elektrik enerjisi olmayan tarlalarda kullanılmak üzere üretilen bu pompa sulama sıkıntılarınızın üstesinden gelecektir.

GÜNEŞ ENERJİLİ POMPA ÇEŞİTLERİ İÇİN TIKLAYIN