Quattro

Quattro


3kVA - 5kVA - 8kVA - 10kVA


Birleşik aktarma anahtarlı iki AC girişi ile Inverter Charger
Quattro iki bağımsız AC kaynağına bağlanabilir. Örneğin sahil elektrik kaynağı ve jeneratöre, yada iki ayrı jeneratöre. Quattro otomatik olarak aktif kaynağa bağlanacaktır. İki kaynaklı ve iki çıkışlı online kesintisiz güç kaynağı mantığıyla yüksek performans sağlar.

İki AC güç çıkışı
Ana güç çıkışı kesintisizlik fonksiyonuna sahiptir. Elektrik şebekesinde oluşacak kesinti durumunda veya sahil elektriğinden yada jeneratörden bağlantı kopması halinde, Quattro enerji alımını diğer kaynaklara yöneltir. Bu o kadar kısa bir sürede gerçekleşir ki (20 milisaniye den az) bilgisayarlar ve diğer elektronik aletler herhangi bir bozukluğa uğramadan çalışmaya devam ederler. İkinci güç çıkışı sadece Quattronun güç girişlerinden birisinde AC mevcutken çalışır. Bu güç çıkışına bağlanacak yüklerin akünün şarjını boşaltmayacak türde olmalılardır örneğin havalandırma yada su ısıtıcı bu güç çıkışına bağlanabilir.

Benzersis PowerAssist özelliği
Quattroın alternatif kaynak kapasitesini destekler. Pik gücün genellikle sadece sınırlı bir süre için gerektiği durumlarda, Quattro yetersiz şebeke, jeneratör veya kıyı gücünün derhal aküden alınan güçle telafi edilmesini sağlar.

Benzersiz PowerControl özelliği
Quattro, diğer AC yüklerini de göz önünde bulundurarak, şarj etmek için var olan tüm ekstraları kullanır ve jeneratör veya şebeke beslemesinin aşırı yüklenmesini önler.

Paralel bağlama ile hemen hemen limitsiz güç
10 adete kadar Quattro yu paralel çalıştırarak daha yüksek enerji elde edilebilir. Üç fazlı yada ayrı fazlara bölünerek çalıştırmak ayrıca mümkündür.

  

İlgili Ürünler

 


 

Dijital Çoklu Kontrol Paneli GX


Dijital Çoklu Kontrol Paneli GX, önceki sürümün aynısıdır, ancak tasarımı yenidir. Bu panelin diğer ek bir avantajı, kolay kurulumudur: ekteki montaj çerçevesi, kullanıcının paneli ön veya arka tarafa takmasına izin verir. Montaj çerçevesinden dolayı montaj delikleri artık görünmeyecektir.
GX panelinin gövdesi, panelin daha hafif olmasını sağlayan ve panele modern bir görünüm kazandıran plastikten yapılmıştır.


 


 

VE.Net Blue Power Paneli GX


Blue Power Paneli GX, Blue Power Paneli 2 ile aynıdır, ancak tasarımı yenidir. Bu panelin diğer ek bir avantajı, kolay kurulumudur: ekteki montaj çerçevesi, kullanıcının paneli ön veya arka tarafa takmasına izin verir. Montaj çerçevesinden dolayı montaj delikleri artık görünmeyecektir.
GX panelinin gövdesi, panelin daha hafif olmasını sağlayan ve panele modern bir görünüm kazandıran plastikten yapılmıştır.


 


 

VE.Bus Çoklu Kontrolü


Bu panelin hem Çoklular, hem de Quattrolar için kullanılması planlanmıştır. İki AC kaynağı için PowerControl ve PowerAssist akım sınırlama ayarı yapılmasına izin veriyor: örneğin bir jeneratör ve kıyı tarafı akım.
Değişken ayar aralığı (döner düğmeyle): maksimum 16 Amp (VE.Bus Çoklu Kontrol 16/200A paneli)
Sabit ayar aralığı (her iki model için): maksimum 200 Amp.
LEDlerin parlaklığı geceleri otomatik olarak azaltılır.


 


 

Dijital Çoklu Kontrol 200/200A


Bu panelin hem Çoklular, hem de Quattrolar için kullanılması planlanmıştır. İki AC kaynağı için PowerControl ve PowerAssist akım sınırlama ayarı yapılmasına izin veriyor: örneğin bir jeneratör ve kıyı tarafı akım.
Ayar aralığı: maksimum 200 Amp.
LEDlerin parlaklığı geceleri otomatik olarak azaltılır.


 


 

Akü Alarmı


Aşırı yüksek veya düşük akü voltajı durumunda, sesli ve görsel alarmla ve uzaktan sinyaller için bir röleyle uyarı verilir.

 


 

VE Arabirim MK.2.2B ve VE arabirim MK2-USB


Phoenix İnvertörleri, RS-485 veri portu aracılığıyla bir bilgisayarla iletişim kurmaya hazırdır. Veri bağlantısındaki tüm parametreleri gösterildiği gibi ayarlamak ve okumak için PCnize bağlamanız gereken her şey. Ayrıca VE.Net gibi bir RS-485 veri portuyla donatılmış olan tüm Victron Energy ürünleri kolayca bilgisayardaki bir izleme ve kontrol sistemine entegre edilebilir.

Sadece aşağıdaki modeller içindir: 12/1200, 12/1600, 12/3000, 12/5000, 24/1200, 24/1600, 24/3000, 24/5000, 48/3000, 48/5000, 48/8000, 48/10.000

VE-Configure yazılımı ve bir RJ45 UTP kablosu gerekli.


 


 

RJ45 UTP Kablosu


Phoenix İnvertörü Kontrolünü veya VE Arabirimini MK2b bağlama izni verir.

5M ASS030065000
10M ASS030065010
15M ASS030065020


 

 

 

Hemen Victron Satın Almak için Tıklayın